Print Friendly, PDF & Email

Në kuadër të projekti të Edukimit në Bashkëpunim më World Vision Albania & Kosovo u zhvillua në Broshkë takimi me anëtarë të Bordit të Prindërve, Drejtorin e Shkollës dhe aktorë të tjerë mbi sistemimin e Tualeteve të Shkollës. Shumë shpejt nxënësit e kësaj shkolle do të kenë tualete të sistemuara me standarte bashkohore.