Print Friendly, PDF & Email

“Falë përfshirjes në këtë grup bëra realitet ëndren time, u përfshiva në korin e kishës. Tashmë kam krijuar shoqëri të reja, zbrastia dhe vetmia ime u mbushën tashmë me këtë jetë aktive dhe njerëz të shumtë që kam njohur” pohon Arjani.

Në #Vaun_e_Dejës u zhvillua takimi me personat me aftësi të kufizuar (#PAK) dhe familjarët e tyre për të vlerësuar implementimin e projektit “Të Jesh Aktiv Pa Barriera” për Bashkinë e Vaut të Dejës.