Print Friendly, PDF & Email

U zhvillua në qytetin e #Lezhës aktiviteti me Personat me Aftësi të Kufizuar (#PAK) për të vlerësuar projektin “Të Jesh Aktiv Pa Barriera” në të cilin pjesëmarrësit ndanë eksperiencat e tyre dhe sesi kishte ndryshuar jeta e tyre falë këtij projekti.

Kështu Flora pohon “Kam ngritur rrjetin e grave të verbëra në këtë qytet dhe jam tashmë e bindur se kur njeriu ka dëshirë dhe kurajo, lufton për ato që beson dhe do të eci në jetë.”

Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të projektit “Të Jesh Aktiv Pa Barriera” të implementuar nga #Caritas_Albania me financim të #Austrian_Development_Cooperation & #Caritas_Austria