Print Friendly, PDF & Email

Mirë se vini në JOSCELYN

Fondacioni JOSCELYN është një organizatë Shqiptare e themeluar në vitin 2015 me vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë Nr.508 me seli në Elbasan.

 

  • gallery

Objektivat kryesore janë:

a) Puna me të rinjtë duke i aftësuar për tu bërë qytetarë aktivë në shoqëri dhe të aftë për tregun e punës
b) Ofrimi i shërbimeve psiko – sociale për target grupet në nevojë
c) Rritja e kapaciteteve të profesionistëve të edukimit dhe krijimi i shkollave miqësore dhe gjithëpërfshirëse
d) Advokimi – Ndërgjegjësimi dhe lobimi për mbrojtjen e fëmijëve nga të gjitha format e dhunës
e) Aftësimi i individëve me aftësi ndryshe për që qenë të barabartë në shoqëri

Politika dhe Manuale

i. Politika e Mbrojtjes së fëmijëve
ii. Politika Anti-Korrupsion
iii. Politika e Barazisë Gjinore
iv. Manuali Financiar

Njihuni me skuadrën

Joscelyn Foundation

Joscelyn Foundation

Tel: +355693767707

E-mail: info@joscelynfundation.org

Drita Krasniqi

Drita Krasniqi

Drejtor Ekzekutiv

Tel: +355 67 64 46 966

E-mail: joscelyn.foundation@gmail.com

Eralda Bakalli

Eralda Bakalli

Menaxhere, Departamenti i Programeve

Tel: +355 69 37 67 707

E-mail: eraldakrasniqi@gmail.com

Xhuljeta Kruja

Xhuljeta Kruja

Menaxhere, Departamenti i Financës

Tel: +355 69 47 91 406

Majlinda Xhika

Majlinda Xhika

Koordinator, Rrethi Tirane

Tel: +355 69 63 24 527

E-mail: majlindaxhika@gmail.com

Blerina Lacka

Blerina Lacka

Koordinator, Rrethi Librazhd & Prrenjas

Tel: +355 69 62 90 954

E-mail: blerilacka@hotmail.com

Arta Xhika

Arta Xhika

Koordinator, Rrethi Cerrik

Tel: +355 69 30 66 813

E-mail: xhikaarta@gmail.com

Romina Dedi

Romina Dedi

Koordinator, Rrethi Shkodër

Tel: +355 69 36 93 979

E-mail: rominadedi@gmail.com

Anjola Kurti

Anjola Kurti

Koordinator, Rrethi Berat

Tel: +355 69 32 70 322

E-mail: anjolakurti@gmail.com

Jonida Mena

Jonida Mena

Koordinator, Rrethi Durrës

Tel: +355 69 73 24 506

E-mail: mena.jonida@yahoo.com

Xhoana Bushi

Xhoana Bushi

Koordinator, Rrethi Fier

Tel: +355 69 92 82 629

E-mail: xhoanabushi@hotmail.com

Imo Alikaj

Imo Alikaj

Koordinator, Rrethi Vlorë

Tel: +355 69 86 08 921

E-mail: imoalikaj1@gmail.com

Kosovare Zelaj

Kosovare Zelaj

Koordinator, Rrethi Tropojë

Tel: +355 67 49 34 256

E-mail: zelaj.kosovare@gmail.com

Nazime Kurti

Nazime Kurti

Koordinator, Rrethi Burrel

Tel: +355 68 51 92 895

E-mail: nazimeelezi@gmail.com

Mezin Shehu

Mezin Shehu

Koordinator, Rrethi Dibër

Tel: +355 67 23 10 268

E-mail: shehimezin@yahoo.com